Izvor: Sputnik Srbija
09.07.2022 u 16:37
0

PRETNJE BIVŠEG KOMNDANTA NATO-a: „Sada kada je Zapad dao rakete „Harpun“ mislim da Rusi imaju razloga da brinu da li će Ukrajinci napasti Krimski most“

Američki general Filip Bridlav, bivši glavnokomandujući NATO snaga za Evropu o 2013. do 2016. godine, zauzeo se da Ukrajina napadne Krimski most, navodeći da je on „legitimna meta“.

Od početka specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini, Kijev preti da će napasti Krimski most (poznat i kao Kerčki most) koji povezuje Krimsko poluostrvo sa kopnenim delom Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poziv bivšeg komandanta NATO za napad na Krimski most

„Ne iznenađuje me da su Rusi zabrinuti za Kerčki most. On je neverovatno važan za njih. Sada kada je Zapad dao rakete „Harpun“ (sa dometom većim od 300 kilometara), mislim da Rusi imaju razloga da brinu da li će Ukrajinci napasti most“, rekao je Bridlav.

UKRAJINSKE SNAGE PRVI PUT OD 2014. GODINE GAĐALE ALČEVSK NA TERITORIJI LNR: U granatiranju korišćeno američko oružje

Američki general rekao je da „ne razume one koji se protive tako agresivnoj akciji“.

„Čujem kako dosta ljudi pita da li je ispravno da Ukrajina izvede tako agresivnu akciju i da li Zapad treba da je podrži, ali ne razumem takve argumente. Rusija je izvršila invaziju na Ukrajinu i izvodi napade ne samo iz Ukrajine, već i iz Rusije, Belorusije, sa Krima, Crnog mora“, rekao je Bridlav.

I Moskva i Minsk negirali su da Belorusija učestvuje u ruskoj vojnoj operaciji u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter