Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
25.06.2022 u 16:29
0

PREVARANT S „TINDERA“ KONAČNO UHVAĆEN U MREŽU: Veštom manipulacijom PLJAČKAO žene širom sveta, a uskoro će služiti kaznu!

Izmišljeni lik koji je početkom ove godine privukao pažnju celog sveta, a kog smo zapamtili kao „prevaranta s Tindera“, uskoro će se naći oči u oči sa porodicom pod čijim se prezimenom krio dok je vešto manipulisao ženama, ali i njihovim novcem.

ISKRENA ISPOVEST MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: „I kao najveći RAZVRATNIK sam bio u srećnom braku 30 godina!“ (VIDEO)

Pretvarajući se da je naslednik bogate izraelske porodice Sajmon Hajut, kako se predstavljao, živeo je na visokoj nozi, a sve su mu obezbedile žene iz kojih je, izmišljenim pričama, izvlačio ogromne svote novca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sajmon će se sada, tačnije sledeće nedelje, suočiti na sudu sa porodicom na osnovu čijeg prezimena se obogatio, a koja ga je na kraju i tužila.

Čagit Levijev, izvršna direktorka „Leviev Group USA“ i ćerka izraelskog dijamantnog tajkuna Levija Levijeva rekla je:

– Godinama smo patili zbog filma „Tinder Swindlera“. Znali smo da vara žene i kompanije koje su nam dolazile i tražile da podmirimo dugove. Toliko smo se trudili da ga nateramo da stane.

Zatim je predstavljen Netfliksov dokumentarac koji je postao globalni hit, a Čagit je znala da on znači Sajmonov kraj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter