Izvor: Tanjug
09.12.2022 u 19:09
0

Princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman izjavio je da zemlje Zaliva planiraju da rade zajedno s Kinom na rešavanju svetskih izazova!

Princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman izjavio je da zemlje Zaliva planiraju da rade zajedno s Kinom na rešavanju svetskih izazova, uključujući energetiku, javlja Anadolija.

Bin Salman je u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, otvorio prvi „Samit za saradnju i razvoj Veća za saradnju u Zalivu – Kina“ (GCC), na kojem je učestvovao i kineski predsednik Si Đinping. GCC je osnovan 1981. godine i ima šest članica: Saudijsku Arabiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Kuvajt, Bahrein, Katar i Oman, koji se u velikoj mjeri oslanjaju na prihode od nafte ili gasa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bin Salman je istakao da su region i svet suočeni s izazovima i izuzetnim okolnostima koje zahtevaju kolektivno delovanje. Dodao je da će zalivske države i dalje ostati pouzdan izvor za snabdevanje energijom Kine i ostatka sveta.

HAPŠENJA U NEMAČKOJ 23 osobe privedene su pod sumnjom da su planirale DRŽAVNI UDAR!

Poseta Sija usledila je tri meseca nakon što je američki predsednik Džozef Biden posetio Rijad. Prethodno, Si je posetio Saudijsku Arabiju 2016. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter