Izvor: ALO
21.03.2024 u 14:45
0

PROCURELI DETALJI TAJNOG DOGOVORA RUSIJE I KINE: Zajednički cilj protiv SAD, ujedinjeni su jači

Jemenska pobunjenička grupa Huti saopštila je danas Kini i Rusiji da njihovi brodovi mogu da plove kroz Crveno more i Adenski zaliv i da neće biti napadnuti, objavio je Blumberg pozivajući se na nekoliko izvora koji imaju saznanja o tome.

Kina i Rusija postigle su dogovor nakon razgovora njihovih diplomata u Omanu sa Mohamedom Abdelom Salamom, jednim od vodećih političkih ličnosti Huta, izjavili su izvori koji su tražili da ne budu imenovani.

U zamenu za nenapadanje brodova, dve zemlje bi mogle da pruže političku podršku Hutima u telima kao što je Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija, navode izvori.

 

POSLE AVDEJEVKE SVE PADA KAO KULA OD KARATA! NOVA RUSKA POBEDA! FRONT PUCA: 360 Ukrajinaca u sekundi nastradalo..bolje da su pobegli

 

Za sada je nejasno kako bi se ta podrška manifestovala, ali bi mogla uključivati blokiranje donošenja rezolucija protiv te grupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter