Izvor: BBC
21.03.2024 u 15:36
1

MAKRON KAO ROKI : Francuski predsednik u bokserskim rukavicama poslao poruku PUTINU(FOTO)

Korisnici društvenih mreža preispituju da li su fotografije Makrona izmenjene

Prvo je pokazao mišiće u slučaju Ukrajine.

Sada je Emanuel Makron otišao korak dalje, jer su objavljene fotografije kako udara boksersku vreću, prikazujući napregnut biceps koji dočarava snagu tokom akcije.

PROCURELI DETALJI TAJNOG DOGOVORA RUSIJE I KINE: Zajednički cilj protiv SAD, ujedinjeni su jači

Fotograf francuskog predsednika objavio je dve slike na Instagramu nekoliko dana pošto Makron zauzeo daleko oštriji javni stav prema Rusiji.

Ubrzo je na društvenim mrežama počeo da trenduje film Roki.

Potom se desilo ono što je verovatno bilo neizbežno: ljudi su se pitali da li su fotografije „ulepšane“.

(Pročitajte kako možete da prepoznate da li je neka fotografija prava ili lažna, odnosno obrađena).

Nepoverljivi su ukazivali na veličinu njegovog bicepsa i delili fotografije na kojima boksuje uz prethodne slike 46-godišnjeg Makrona, na kojima su mu ruke mršavije.

Drugi su se šalili i objavljivali ove slike koje je napravila fotografkinja Soazin de la Mojsonije, navodeći da su one pokazale da se Makron, vešti bokser, sprema da krene na Rusiju i njenog 71-godišnjeg predsednika Vladimira Putina.

Slike su objavljene manje od nedelju dana pošto je Makron sugerisao da ne treba otpisati slanje zapadnih trupa u Ukrajinu.

U izjavi francuskoj televiziji prošlog četvrtka, on je upozorio da Rusija želi da uveća moć i da se sada neće zaustaviti.

„Ako ostavimo Ukrajinu na cedilu, ako dozvolimo da izgubi ovaj rat, onda će Rusija pretiti Moldaviji, Rumuniji i Poljskoj“, smatra Makron.

Fotografije neće promaći njegovom kolegi iz Kremlja, Vladimiru Putinu, koji se više puta fotografisao gologrud kako bi pokazao da je u formi.

Gaspar Gancer, poznati stručnjak za odnose sa javnošću, rekao je za list Nica-Maten da je francuski predsednik želeo da fotografijama pokaže da je „on Francuz kao i svaki drug, da je u dobroj formi i da želi da se bori“.

U programu televizije CNjuz rekli su: „Na dve fotografije vidimo da je šef države spreman za borbu i da mu je pogled usredsređen na vreću za udaranje“.

„Kao da je rešen da pobedi protivnike. Ako napravimo poređenje, sa napregnutim mišićima i stisnutim zubima, predsednik izgleda kao pravi ratnik“, dodali su.

U nedeljniku Žena današnjice (Femme Actuelle) izneli su još laskavije gledište, navodeći da fotografije „ostavljaju jak utisak“ i ukazali su da Makron ima „veliki biceps“.

Ali, fotografije se nisu dopale svima u Francuskoj.

Sandrin Roso, opoziciona poslanica iz redova Zelenih, objavila je fotografiju na Iksu uz komentar: „Kakva bedna politika!“.

„Čini se kao da su fotografije plod kreativnosti“, ali su „izazvale mnogo pošalica“, objavio je francuski list Figaro.

Makron je samo jedan na dugačkoj listi političara koji su radi da pokažu sportsko umeće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAKRON KAO ROKI : Francuski predsednik u bokserskim rukavicama poslao poruku PUTINU(FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter