Izvor: BSC Happy
28.03.2023 u 08:23
0

NUKLEARKA PO GLAVI STANOVNIKA: Kim Džong Un naredio masovnu porizvodnju bombi!

Severnokorejski lider Kim Džong Un pozvao je svoje nuklearne naučnike da povećaju proizvodnju materijala za upotrebu za oružje kako bi napravili bombe za postavljanje sve većeg opsega oružja

Izveštaj u državnim medijima u utorak usledio je nakon niza lansiranja projektila — sedam lansiranja samo u ovom mesecu — i sve većih pretnji da će upotrebiti oružje protiv njegovih neprijatelja.

Testovi naoružanja Severne Koreje i vojne vežbe SAD i Južne Koreje intenzivirali su se u ciklusu ose za rit, naglašavajući povećane tenzije u regionu.

SEVERNA KOREJA OPET ISPALILA DVE RAKETE: Južnokorejski štab osudio provokaciju

Zvaničnici kažu da bi Severna Koreja mogla dodatno da poveća prednost u narednim nedeljama ili mesecima sa provokativnijim prikazima svog vojnog nuklearnog programa, verovatno uključujući i prvu probnu detonaciju nuklearnog uređaja od septembra 2017.

Korejska centralna novinska agencija saopštila je da je Kim tokom sastanka u ponedeljak sa zvaničnicima i naučnicima u državnom institutu za nuklearno oružje naglasio potrebu da se poveća proizvodnja goriva za bombe kako bi ispunio svoje ciljeve da proširi svoj nuklearni arsenal „eksponencijalno“ i dao neodređene „važne zadatke“. ” za svoju nuklearnu industriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter