Izvor: alo
27.07.2022 u 20:03
0

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON PRELEŽANE KORONE: Bajden poslao jasnu poruku!

Predsednik SAD Džozef Bajden danas je izašao iz petodnevne izolacije nakon infekcije korona virusom i potom je poručio Amerikancima da „kovid nije nestao“, ali se može izbeći vakcinacijom, dopunskim vakcinama i tretmanima.

– Ne morate da budete predsednik da biste dobili ovu pomoć protiv korona virusa – rekao je on.

SUTRA RAZGOVOR BAJDENA I SIJA! Evo o čemu će razgovarati!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bajden je imao blage simptome kovida-19, bolesti koja je pokosila milione ljudi širom sveta i remetila svakodnevni život više od dve godine.

– Bog vas sve blagoslovio. Sada moram da se vratim u Ovalnu sobu – rekao je Bajden na kraju svog govora u Vrtu ruža u kompleksu Bele kuće.

U saopštenju predsednickovog lekara navodi se da je Bajden bio negativan na virus i u utorak uveče i u sredu ujutru što je predsednik potvrdio na svom Tviter nalogu i objavio da se vraća u Ovalnu sobu svojim dužnostima uz fotografiju brzog testa na kovid-19 sa linijom koja pokazuje negativan rezultat.

– Hvala doktoru na dobroj nezi i svima vama na podršci – napisao je američki predsednik Bajden (78) koji je i nakon pozitivnog testa nastavio da radi u izolaciji, održavajući virtuelne sastanke i obraćajući se sagovornicima snimljenim porukama.

Dr Kevin O“Konor, Bajdenov lekar, napisao je u zdravstvenom kartonu predsednika da je okončana petodnevna terapija paklovidom, antivirusnim lekom koji se koristi za lečenje kovida-19.

– Predsednik Bajden nije imao temperaturu i nije koristio antipiretik Tajlanol u poslednjih 36 sati i njegovi simptomi su skoro potpuno nestali. S obzirom na ove ohrabrujuće pokazatelje, predsednik će prekinuti stroge mere izolacije – napisao je dr O“Konor.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter