Izvor: Happy BSC
22.04.2022 u 07:42
0

PUTIN JE BOLESTAN I DEPRESIVAN, LEČI SE STEROIDIMA! Ova slika i VIDEO sa sastanka sa Šojguom DOKAZUJU SVE jezive tvrdnje (VIDEO / FOTO)

Video snimak Vladimira Putina, koji se grčevito jednom rukom drži za sto tokom sastanka podstakao je govorkanja o narušenom zdravlju ruskog predsednika.

U retkom zajedničkom pojavljivanju uživo, šef Kremlja snimljen je kako razgovara se ministrom odbrane Sergejem Šojguom, i govori mu da su njegove invazione snage „konačno oslobodile“ ukrajinski lučki grad Mariupolj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim, način na koji Putin sedi pokrenuo je dodatna pitanja u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, za koje neki posmatrači tvrde da se naglo pogoršalo od početka rata 24. februara.

Ruski predsednik je tokom sastanka bio pogrbljen u stolici i odbio je da pusti ugao stola, koji je držao desnom rukom.

Šojgu, za koga su neki sugerisali da je bio po strani zbog lošeg zdravlja ili neslaganja oko rata u Ukrajini, pročitao je svoje kratko obraćanje Putinu sa lista papira.

Anders Aslund, švedski ekonomista i bivši savetnik za Rusiju i Ukrajinu, rekao je da video snimci sastanka pokazuju da su oba Rusa „depresivna i naizgled lošeg zdravlja„.

– Šojgu mora da pročita svoje komentare Putinu i nerazgovetan je, što sugeriše da su glasine o njegovom srčanom udaru verovatne. Loše sedi. Loše se drži – kaže Aslund.

Nakon odluke da izvrši invaziju na Ukrajinu, spekulacije o Putinovom zdravlju su porasle.

Pojedini sugerišu da su mu lice i vrat izrazito naduti, pa se spekuliše da se možda podvrgava lečenju steroidima, a bilo je i izveštaja da su ga lekari za rak posetili najmanje 35 puta.

Drugi su Putinov lošiji izgled pripisali njegovim vojnim neuspesima u Ukrajini, pošto nije uspeo da zauzme glavni grad Kijev u roku od nekoliko dana, kako je predviđeno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter