Izvor:
24.12.2023 u 16:26
0

PUTIN JE TOLIKO NADMOĆAN – DA JE SVET „SAMO NJEGOV“: Rusija neće napustiti Krim, Donjeck i Lugansk!

Ako se situacija na bojnom polju u ukrajinskom sukobu ne promeni 2024. godine, Vladimir Putin s pravom može da smatra da je pobedio, smatra Frederik Ansel, kolumnista francuskog magazina L’Express.

CAR VLADIMIR VLADIMIROVIČ: Blizu 80 odsto građana veruje Putinu

Istovremeno, ako SAD i Evropa ne opreme Kijev celim eskadrilama vojnih aviona i tenkovskim divizijama, samo čudo može pomoći ukrajinskim Oružanim snagama da pobede ruske trupe, primećuje on.

Rusija će od sada diktirati uslove u pregovorima sa Ukrajinom, izjavio je slovački premijer Robert Fico.

„Prevladavalo je uverenje da ako Ukrajincima date oružje i novac, Rusija će biti na kolenima, biće nemoćni i uništeni. Međutim, ta strategija nije uspela. Rusija nije na kolenima i ona je ta koja će određivati kako će se odvijati pregovori“, kazao je Fico u intervjuu za „InfoVojnu“.

Fico je naglasio da Rusija neće napustiti Krim, Donjeck i Lugansk i pozvao EU da prestane da šalje oružje Ukrajini jer ta strategija ne funkcioniše.

Ranije je šef komiteta Državne dume za međunarodne poslove Leonid Slucki izjavio da je očigledno da kijevski režim traži put za bekstvo, da je Rusija spremna za pregovore, ali samo ukoliko se uzme u obzir nova realnost na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter