Izvor: Happy BSC
27.04.2022 u 12:12
0

PUTIN JE ZAISTA TEŠKO OBOLEO! ZAŠTO SE TOLIKO TRESE? Još jedan snimak ruskog predsednika zaprepastio je svet (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin ne prestaje da izaziva pažnju svetske javnosti posebno zbog činjenice da je nekoliko njegovih poslednjih pojavljivanja pokrenulo salve spekulacija da se nešto neobično dešava s njegovim zdravljem, a među poslednjim u nizu je susret sa liderom Belorusije, Aleksandrom Lukašenkom, kada, kako navodi britanski Dejli mejl, nije izgledao nimalo dobro.

Naime, na zapisu koji je nedavno dospeo u mediji, a koji je nastao u Kremlju pre otprilike dva meseca kada je Putin dočekao Lukašenka u srcu ruske prestonmice Moskve, vidi se kako se desna ruka ruskog predsednika nekontrolisano trese, nakon čega je on prislanja na grudi. Taj njegov potez, sudeći po video-snimku, izgleda kao da je on po svaku cenu želeo da zaustavi napad tremora koji se, zatim, zaustavlja kada je Lukašenku pružio istu ruku da bi se pozdravili. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Neobična scena je, međutim, primećena i nešto kasnije kada je oštro oko kamere fotoreportera agencije Rojters zabeležilo kako se Putin s obe ruke čvrsto drži za rukohvate stolice, pri čemu su mu šake u veoma neobičnom položaju. 

PUTIN JE PRIZNAO NEZAVISNO KOSOVO! SRBIJA JE U ŠOKU! Srpski diplomata UPRAVO je saopštio poražavajuće vesti za Beograd

– Ruski predsednik se u poslednje vreme suočava s tvrdnjama o njegovom narušenom zdravlju. One su podstaknute snimcima njegovog naduvenog lica, pognutog držanja i stalnog hvatanja za neke predmete – navodi Dejli mejl i napominje kako se Putin u poslednje vreme i veoma nespretno kreće, pa se navodno i spotakao prilazeći Lukašenku.   

Kasnije Putin sedi na stolici, ali ne može da miruje, neprestano se vrpolji i lupka nogama o pod dok se rukom čvtrsto drži za stolicu da bi dobio podršku – ističe britanski portal. 

Podsetimo, taj medij je samo jedan od mnogih koji su u poslednje vreme, a posebno nakon ruske invazije na Ukrajinu 24. februara ove godine, počeli da spekulišu da šef Kremlja zapravo poti od nekog teškog oboljenja poput kancera ili Parkinsonove bolesti. 

– Naduti Vladimir Putin je viđen kako drži sto dok se pognuo u stolici tokom televizijskog sastanka sa svojim ministrom odbrane usred glasina da se ruski moćnik bori protiv raka – ističe Dejli mejl aludirajući na nedavni događaj koji je zbog izgleda ruskog predsednika izazvao bezbroj komentara i spekulacija. 

Čak su i eksperti koji se bave analizom govora tela, istakli kako je njegovo držanje tokom sastanka izuzetno nesigurno, a navodno je posebno u neobičnom položaju njegova glava koja je „upala“ u ramena, sa sve otečenim vratom. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter