Izvor: Sputnik Srbija
20.07.2022 u 17:14
0

PUTIN: Kanada ne da turbinu, jer želi da izađe na evropsko tržište sa svojom naftom i gasom

Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da odluka Kanade da obustavi povratak turbine za „Severni tok 1“ nije politička i da nije u vezi sa specijalnom operacijom Rusije u Ukrajini.

„U osnovi te odluke nisu nikakva politička pitanja, čak ni naša specijalna operacija u Donbasu. Motivi su pragmatični i povezani su s pokušajem da se izađe na evropsko tržište“, rekao je Putin na forumu „Jake ideje za novo vreme“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„NA POČETKU SU LAJALI, A SADA TUŽNO CVILE!“ Kadirov uporedio ophođenje zapadnih zemalja sa ponašanjem pasa (VIDEO)

Putin je ocenio da Kanada sama želi da izađe na evropsko tržište sa svojom naftom i gasom.

„Jednoj mašini je potreban remont, planski. Nju ne daju iz Kanade, jer su uveli sankcije Gaspromu, iako je to fabrika kompanije Simens. Reći ću vam zašto je Kanada to učinila. Zato što sama proizvodi naftu i gas i planira da osvaja evropsko tržište“, rekao je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter