Izvor: Happy BSC
06.03.2024 u 20:26
1

PUTIN O GLAVNOJ NEPRAVDI SADAŠNJEG SVETSKOG PORETKA: SAD su pustile duha iz boce, u svetu nema jednakih

Ruski lider je podvukao da su tradicionalne vrednosti temelj postojanja i da na svetu nema mesta za bilo čiju isključivost, bahatost i segregaciju

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas da su Sjedinjene Američke Države pustile „duha iz boce“ i da vladanje svetom iz jednog centra podriva njegovu osnovu.

„Same Sjedinjene Američke Države su pustile duha iz boce, ali ako je to dozvoljeno, zašto drugim zemljama nije dozvoljeno da štite svoje suštinske interese na isti način?“, poručio je Putin na ceremoniji zatvaranja Svetskog festivala mladih koji se održava od 1. do 7. marta u Sirijusu, prenosi RIA Novosti.

On je upozorio da se svetom ne može upravljati iz jednog centra, jer je to, kako je naveo štetno i za sam centar, budući da podriva njegove temelje.

Ruski lider je podvukao da su tradicionalne vrednosti temelj postojanja i da na svetu nema mesta za bilo čiju isključivost, bahatost i segregaciju.

„Očigledno, postoji nešto što nas sve spaja. Sada u Rusiji to zovemo našim tradicionalnim vrednostima. To je temelj našeg života, našeg bića“, rekao je Putin

On je naveo da na svetu ne postoje jednaki uslovi za sve i to je, kako je ocenio, glavna nepravda sadašnjeg svetskog poretka.

„Rađamo se jednaki, ali pitanje je: rastemo li, razvijamo li se u jednakim uslovima? Odgovor je, nažalost, ne. U svetu nema jednakih uslova za sve. I to je glavna nepravda današnjeg svetskog poretka“, zaključio je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN O GLAVNOJ NEPRAVDI SADAŠNJEG SVETSKOG PORETKA: SAD su pustile duha iz boce, u svetu nema jednakih”

  1. Amerika i EU fašistički režimi pokrenuli su treći svjetski rat ,to je činjenica ,dali će rat eskalirati nije pitanje izbora u Americi jer imamo munjaru koji ne zna koje je zemlje predsjednik i čovjeka koji je pustio virus u kinu i to u svojim govorima mjesecima najavljivao i
    defakto priznao i EU režime koji su sve karte bacili na pobjedu i obnovu Ukraine tako da pokopjte sve nade u mir

    7
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter