Izvor: HAPPBSC
06.03.2024 u 20:31
0

NIJE OSTAO NI KAMEN NA KAMENU: Gaza je potpuno uništena, grad više ne postoji(VIDEO)

Uništene su zgrade i čitavi kvartovi, a snimci na društvenim mrežama prikazuju razmere udara izraelske avijacije na Pojas Gaze.

Grad Gaza je gotovo potpuno uništen. Nema ni jedne čitave zgrade u celom gradu. Izrael   je u potpunosti uništio  sve domove za Palestince na severu Gaze.

@newsiforyou #viralvideos #funnyvideos #fesituation #bosnia🇧🇦 #fakesituation⚠️fake⚠️ #bosnia #fyppppppppPPPPpPPPPppPPPp #balkantiktok #balkanci #srbijatiktoka #fypviral #fakescene⚠️ #fakesituationfake⚠️ #funnyvideos😂😂😂 #japan #japantiktok #japanese #japanesegirl #usa🇺🇸 #usa_tiktok #usa #usaforyou ♬ Sad Music – Max-Music

Da li će rat prestati ili će izrael na krilima izveštaja UN nacija nastaviti da čini prevelike zločine u Gazi .

Tim Ujedinjenih nacija (UN) je zaključio da postoje „uverljivi dokazi# je seksualno nasilje, uključujući silovanje i grupno silovanje, počinjeno nad ženama u Izraelu tokom napada Hamasa na tu zemlju 7. oktobra prošle godine. Isti dokazi postoje i kada su u pitanju Palestinci koji su godinama u zarobljeništvu u Izraelu. Na drugoj strani najčuvanije granice na svetu, koja je ipak probijena tog 7. oktobra 2023, deca iz Gaze umiru od gladi. 

Konvoj Svetskog programa za hranu blokirala je izraelska vojska na ulazu u pojas Gaze i zatim su ga opljačkali očajni ljudi, saopštila je ta UN agencija. Svetski program za hranu (WFP), čije sedište je u Rimu, saopštio je da je 14 kamiona prevozilo oko 200 tona hrane čekalo oko tri sata na kontrolnom punktu Vadi Gaza, u mestu Zeitun na jugoistoku enklave, ali nisu dobili dozvolu da idu dalje.

Kamione su zatim opljačkali „očajni ljudi“ koji su uzeli to što je prevoženo, dodala je agencija u saopštenju. Agencija je saopštila je da razmatra sva sredstva da pošalje pomoć u pojas Gaze.

Danas je iz aviona padobranima poslato šest tona hrane u saradnji sa jordanskim vazduhoplovnim snagama, što je dovoljna količina za 20.000 ljudi, navela je agencija.

Slanje hrane padobranima je poslednji izlaz i ne omogućava da se izbegne glad, rekao je pomoćnik izvršnog direktora agencije Karl Kau, i istakao da su im potrebna mesta za ulazak na severu Gaze da bi mogli da isporuče dovoljno hrane za pola miliona ljudi kojima je ona očajnički potrebna.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter