Izvor: Tanjug
01.11.2022 u 13:02
0

RAFAEL GROSI O TOKU „VAŽNE OPERACIJE“: Inspekcija Ujedinjenih nacija traži „prljavu bombu“ u Ukrajini!

Stručnjaci iz Međunarodne agencije za nuklearnu energiju (IAEA) istražuju dve lokacije u Ukrajini za koje Rusija tvrdi da se tamo proizvodi „prljava bomba“, prenosi AP.

Direktor IAEA Rafael Grosi frustriran: „Kako, zaboga, neko može da granatira nuklearku? A to se dešava!“

Generalni direktor IAEA Rafael Grosi je izjavio da su inspekcije započele na dve lokacije u Ukrajini i da će uskoro biti završene.

Inspekcijski nadzor tražio je Kijev da bi tako odgovorio na ruske optužbe da Ukrajina radi na stvaranju „prljave bombe“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski ambasador u Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja je u pismu članovima Saveta bezbednosti prošle nedelje saopštio da je „režim Zelenskog“ izdao direktno naređenje da ukrajinska postrojenja započnu stvaranje pomenute bombe.

Zapadne zemlje su odbacile takve optužbe i nazvale ih „očigledno lažnim“.

Ukrajina smatra da Rusija lažnim optužbama želi da skrene pažnju sa sopstvenih planova da upotrebi „prljavu bombu“ i tako unapred opravda eskalaciju nasilja od strane Kremlja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter