Izvor: Kurir.rs
09.12.2023 u 11:55
0

SAD ZABRANILE PREKID BORBI: Rampa u SB UN, Bajden namirisao unosan biznis

Sukob Izraela i Hamasa – 64. dan. Izraelska vojska vodi operacije u Kan Junisu. Sjedinjene Američke Države uložile su veto na predlog rezolucije o prekidu vatre u Pojasu Gaze. Rakete iz Pojasa Gaze ispaljene prema Tel Avivu i drugim gradovima u centralnom Izraelu.

Izraelska vojska navodi da i dalje vodi operacije u Kan Junisu. Istovremeno, rakete su iz Pojasa Gaze ispaljene prema Tel Avivu i drugim gradovima u centralnom Izraelu.

Izrael bombardovao delove Gaze gde je civilima rečeno da beže

Izraelski ratni avioni protekle noći su nastavili bombardovanje Pojasa Gaze, čak i onih delova na jugu te enklave, gde je palestinskim civilima ranije poručila da se evakuišu.

Izraelska vojska (IDF) saopštila je da su njene trupe otkrile i uništile veliku mrežu tunela u četvrti Šehijaja, u Gazi. U istom delu grada primećen je određeni broj Hamasovih operativaca sa protivtenkovskim projektilima, nakon čega su militanti ubijeni u vazdušnom napadu, prenosi Tajms of Izrael.

Prema tvrdnjama IDF-a, peta rezervna pešadijska brigada našla se pod vatrom Hamasovih boraca, koji su pucali sa krovova škole UNRWE i džamije. Izraelska mornarica je u toku noći izvela udare u Pojasu Gaze, u kojima je pogođena zgrada gde su se navodno krili militanti Hamasa, kao i druge lokacije korišćene od strane terorističke grupe, navodi IDF.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter