Izvor: sputniknews.com
29.05.2022 u 17:21
0

RASKRINKANA LAŽ: Francuz uhvatio zapadne novinare kako snimaju lažne fotografije! Ukrajinci granatirali, a optužili Ruse! (VIDEO)

Francuski volonter koji je bio sa ukrajinskim vojnicima govorio je kako je uhvatio zapadne novinare kako snimaju lažne fotografije i okrivljuju Ruse za štetu koju su granatiranjem napravili ukrajinski vojnici.

„Vratiću se na još jedan detalj koji me je šokirao. To je bilo još na samom početku kada smo se nalazili severno od Kijeva. Granatirali su rejon severno od Kijeva. Mi, koji smo bili sa ukrajinskim vojnicima, bili smo u skloništima, a ukrajinski vojnici uzimaju minobacače i gađaju“, navodi volonter i dodaje da umesto da granata padne na poziciju na koju treba ili na ruske vojnike, padaju na 100 metara, na teritoriju malog parka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKI VOLONTERI USPELI DA EVAKUIŠU DEČAKA KOME NISU HTELI DA PRUŽE MEDICINSKU POMOĆ U UKRAJINI: „Napokon putujemo na Krim, idemo u Rusiju“ (VIDEO)

Na svu sreću, nije bilo žrtava.

Onda govori kako su zapadnim novinarima na engleskom objašnjavali:

„Ovo su tragovi ruskih granata, eto, oni su gađali mesta, na kojima se nalaze civili, park“.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter