Izvor: Tanjug
14.12.2022 u 20:00
0

Ron De Santis prema anketama vodi u odnosu na Donalda Trampa u trci za republikanskog kandidata na narednim predsedničkim izborima u SAD!

U anketi o potencijalnim republikanskim kandidatima na narednim predsedničkim izborima u SAD 2024. godine sprovedenoj među pristalicama Republikanske stranke, guverner Floride Ron De Santis vodi ispred bivšeg predsednika Donalda Trampa za 23 boda.

Danas objavljeni rezultati ankete koju su zajednički sproveli Univezitet Sufolk i Ju-Es-Ej Tudej pokazali su da je De Santis dobio značajno veću podršku birača, međutim u drugoj anketi koju je sprovela agencija Morning Kosaltants Tramp je u prednost od 18 poena u odnosu na De Santisa, prenosi londonski Gardijan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bez obzira na to David Paleologos, direktor Centra za politička istraživanja Univerziteta Sufolk, rekao je u intervjuu za Ju-Es-Ej Tudej da republikanci i nezavisni konzervativci „sve više priželjkuju Trampizam, ali bez Trampa“.

Anketa je pokazala da bi u zamišljenom revanšu sa Trampom Džozef Bajden, aktuelni predsednik SAD dobio na izborima razlikom od 7 procenta, sa 47 prema 40 odsto, dok bi De Santis pobedio Bajdena sa razlikom od 4 procenta, 47 prema 43 odsto.

ĐORĐA MELONI PORUČILA: Italija pokreće pitanje cene energenata na predstojećem samitu EU

Bajden (80) je izjavio da će tokom božićnih praznika doneti odluku da li će se kandidovati i na narednim izborima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter