Izvor: RT
21.04.2024 u 10:28
0

RUSI SE KRVAVO OSVETILI ZA UDAR NA BELGOROD: Uništeno KLJUČNO AMERIČKO ORUŽJE – JEDNIM HICEM pretvoreno u prah i pepeo

Ukrajinska vojska redovno napada civile, ali ruske trupe redovno uništavaju neprijateljske topove

Ruski artiljerci uspeli su da unište haubicu M777 američke proizvodnje, koja je gađala civile u Belgorodu, potvrdio je ruski vojnik iz grupe koja pokriva granicu sa kodnim imenom Mario.

Mario je na frontu skoro dve godine. Prema njegovim rečima haubica M777 je glavni najvažniji od svih do sada uništenih ciljeva.

„Njome su gađali civile“, objasnio je artiljerac i dodao da su on i njegovi drugovi dobili koordinate, došli na poziciju sa koje napadaju, naciljali i počeli napad na metu.

STIGLA GA KLETVA PALESTINSKE KRVI: IZRAELAC pokušao nasred poljane da skine PALESTINSKU ZASTAVU – RAZNET u jednom udaru (VIDEO)

Prema rečima ruskog artiljerca, cev uništene haubice bila je uperena ka Belgorodu. „Ukrajinska vojska redovno napada civile, ali ruske trupe aktivno učestvuju u protivbaterijskom ratu i uništavanju neprijateljskih topova“, naglasio je on.

Ukrajina konstantno granatira i napada dronovima Belgorodsku oblast. U noći 20. aprila u selu Poroz su ukrajinski dronovi usmrtili dve osobe, a juče je u selu Nova Tavolžanka poginula trudnica nakon ukrajinskog granatiranja.

Na čitavoj teritoriji Belgorodske oblasti je na snazi visok nivo terorističke pretnje, a dužina granice regiona sa Ukrajinom je 350 kilometara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter