Izvor: Sputnjik
21.04.2024 u 11:24
0

RUSKI MUNJEVITI RAT DOLAZI NA KRILIMA BRZE OLUJE: Zapadni mediji odredili ovaj datum za početak RUSKE OFANZIVE – zar tako brzo?

Letnja ruska ofanziva pretvoriće se u katastrofu za ukrajinske oružane snage ako Kijev ne promeni strategiju, piše „Forbs“.

„Ruske snage trenutno planiraju operacije za novu ofanzivu koja će, najverovatnije, biti u potpunosti pokrenuta do juna“, ističe list.
Kako se navodi u članku, Oružane snage Rusije će raketirati i bespilotnim letelicama napadati ukrajinske energetske objekte kako bi ostavile ukrajinsku vojsku bez mogućnosti da razvija i isporučuje dronove na front. Osim toga, Rusija sada povećava brojnost svoje vojske i oprema je novom naprednom tehnikom.

RUSI SE KRVAVO OSVETILI ZA UDAR NA BELGOROD: Uništeno KLJUČNO AMERIČKO ORUŽJE – JEDNIM HICEM pretvoreno u prah i pepeo

 

Da bi preživela, Ukrajina će morati da promeni svoju taktiku – da prestane da se oslanja na artiljeriju i pređe u defanzivu, fokusirajući se na napade pešadijom i oklopnim vozilima, ocenjuje autor članka.

Ranije je direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns izjavio da bi Ukrajina mogla da bude poražena u sukobu sa Rusijom do kraja ove godine. Prošle nedelje je glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Aleksandar Sirski priznao da se za Ukrajinu pogoršala situacija na bojnom polju zbog aktivnih dejstava Rusije koja je, prema njegovim rečima, počela da vodi ofanzivne operacije po toplom i suvom vremenu, postižući pri tome taktičke uspehe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter