Izvor: AGENCIJE HAPPBSC
11.01.2024 u 00:35
0

RUSI SRAVNILI JOŠ JEDAN HOTEL: Povređeno deset osoba u ruskom granatiranju Harkova(VIDEO)

Ruske rakete pogodile su hotel u centru Harkova, a prema preliminarnim podacima 10 osoba je povređeno, među kojima i turski novinari, saopštio je načelnik Harkovske vojne uprave Oleg Sinegubov.

UŽAS NA GRČKOM OSTRVU: Dvoje mrtvih, dvoje nestalih nakon što se nasukao čamac sa migrantima

„Okupatori su sa dve rakete pogodili hotel u centru Harkova. U ovom trenutku poznato je 10 žrtava“, napisao je on na Telegram kanalu, prenosi Ukrinform. Prema njegovim rečima, jedna osoba je u teškom stanju. Sinegubov je naveo da su među žrtvama su i novinari „turskog lista koji su živeli u hotelu“.

Dodao je da je u toku otklanjanje posledica napada, a spasioci nastavljaju sa gašenjem požara. Ranije je saopšteno da je ruska vojska napala civilni objekat u harkovskom okrugu Kijeva – verovatno PVO sistemom S-300.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter