Izvor: AGENCIJE
29.12.2023 u 09:12
0

RUSI UDARAJU SVOM SNAGOM:Talas ruskih napada na gradove širom Ukrajine, ima poginulih i povređenih

Rusija je pokrenula talas napada na gradove širom Ukrajine, kada su bespilotne letelice i projektili pogodili Kijev, Odesu, Dnjepropetrovsk, Harkov i Lavov rano jutros po lokalnom vremenu

Nekoliko ljudi je povređeno, a najmanje jedna osoba je poginula, navodi se u izveštajima.

Napadi tokom noći usledili su nekoliko dana nakon što je Ukrajina udarila na ruski ratni brod u krimskoj luci Feodosiji.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je na Telegramu da protivvazdušna odbrana u prestonici radi na odbijanju udara i pozvao građane da ostanu u skloništima.

Gradonačelnik Harkova Igor Terehov rekao je da je jedna osoba poginula, a osam osoba je povređeno u seriji napada na taj grad.

U Odesi na jugu, gradonačelnik je prijavio da se zgrada zapalila nakon što su je pogodili ostaci oborenog drona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter