Izvor: Sputnik Srbija
27.07.2022 u 19:45
0

RUSIJA ĆE POMOĆI UKRAJINSKOM NARODU DA SE OSLOBODI ANTIISTORIJSKOG REŽIMA U KIJEVU: Isporuke zapadnog naoružanja primoraće Moskvu da pruži oštriji odgovor!

Rusija će pomoći ukrajinskom narodu da se oslobodi antiistorijskog režima u Kijevu, izjavio je šef delegacije Rusije na pregovorima u Beču o pitanjima vojne bezbednosti i kontrole naoružanja Konstantin Gavrilov. On je dodao da povećanje isporuka zapadnog oružja Kijevu može primorati Rusiju da oštrije odgovori.

„Naša zemlja će pomoći Ukrajincima da se oslobode antinarodnog i antiistorijskog režima u Kijevu gde politički lupeži manipulišu temom obnove državnosti Ukrajine u pređašnjim granicama zbog smanjenja novčanih tokova, koje zapadne zemlje dodeljuju nacističko-narkomanskoj hunti“, izjavio je on na 1019. sednici plenarnog Foruma OEBS za bezbednosnu saradnju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAKRON: Rusija je pokrenula svetski hibridni rat! Ona je jedna od poslednjih imperijalnih kolonijalnih sila!

On je, takođe, naglasio da povećanje isporuka zapadnog oružja Kijevu može da primora Rusiju da pruži oštriji odgovor, koji bi bio recipročan dometu dejstava višecevnih bacača raketa koje koriste ukrajinske snage.

Gavrilov je dodao da taktičko-tehničke karakteristike zapadnog oružja i tehnike koje se koriste u Ukrajini predstavljaju pretnju po građane Rusije.

„U tim uslovima ćemo neonaciste potisnuti od svojih granica proporcionalno dometu dejstava raketnih kompleksa koje Kijev koristi. A, onda ćemo videti“, zaključio je diplomata.

Ranije je saopšteno da je Evropska unija postupno usaglasila finansiranje isporuke vojne pomoći Ukrajini iz zemalja Evropske unije u vrednosti od dve milijarde evra.

Komandant američkih Združenih snaga, general Mark Mili, rekao je ranije da su se Vašington i njegovi saveznici obavezali da Kijevu dostave više od 20 raketnih bacača „Himars“. Do sada su im predali 12 sistema.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter