Izvor: Sputnjik
28.01.2023 u 12:31
0

RUSIJA PORUČILA NEMAČKOJ: Tenkovi „Leopard“ proći će isto kao i nacistički „Tigrovi i „Panteri“!

Isporuke oružja Kijevu primoravaju Rusiju da ubrza tempo specijalne operacije, rekao je Konstantinov.

Isporuka zapadnih tenkova Kijevu podiže konflikt u Ukrajini na novi nivo, međutim, današnji nemački „Leopardi“ proći će isto kao što su prošli nekada nacistički „Tigrovi“ i „Panteri“, izjavio je predsednik krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov.

Kako je rekao, isporuke oružja Kijevu primoravaju Rusiju da ubrza tempo specijalne operacije.

ZAHAROVA NAGAZILA ŠOLCA: Odrekao se nemačkog suvereniteta odlukom da Ukrajini pošalje tenkove

– Specijalna operacija neće trajati zauvek, ali postepeno uključivanje vodećih zemalja NATO-a nas tera da ubrzamo tempo. Zapadno oružje u kombinaciji sa spremnošću Ukrajinaca da idu u smrt postaje sve veća pretnja po nas – naglasio je Konstantinov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je kazao i da nijedan „Leopard“ neće zaustaviti Rusiju već će ti tenkovi završiti kao nacistički tenkovi 1943. godine u Kurskoj bici, najvećoj tenkovskoj bici u istoriji ratovanja u kojoj je Crvena armija pobedila nemačke snage.

Podsetimo, Nemačka je posle više meseci premišljanja saoptila da će Kijevu poslati tenkove „Leopard“, a istog dana su i američke vlasti saopštile da će Kijev od Vašingtona dobiti tenkove „Abrams“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter