Izvor: BSC HAPPY
28.01.2023 u 12:18
0

PODACI SVE GOVORE: Većina Italijana se protivi slanju novog oružja Ukrajini

Prema poslednjim podacima, 68,5 odsto ispitanika ne podržava „ulazak NATO u sukob“.

Više od polovine Italijana (52 odsto) protivi se slanju novog zapadnog oružja u Ukrajinu, pokazuju podaci koje je objavio iltalijanski list „la Stampa“.

Prema studiji koju je sproveo Institut Evromedija, broj protivnika vojne podrške Kijeva je od sredine decembra porastao za nekoliko procentnih poena.

Prema poslednjim podacima od 24. januara, 68,5 odsto ispitanika je negativno odgovorilo na pitanje da li podržava „ulazak NATO u sukob“.

STOLTENBERG UPORAN: NATO treba da isporuči oružje Ukrajini da bi mogla da pobedi

Trećina (33,9%) smatra da je potrebno da podrži kijevske vlasti uz pomoć nemačkih tenkova „Leopard“, 58% izražava neslaganje sa takvim merama.

Kako je navedeno u članku, velika većina Italijana, kako je pokazala studija za jedan od prenosa TV kanala Rai1, veruje da je sukob u Ukrajini daleko od njih. Ovo mišljenje deli 78,2% ispitanika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan ranije je objavljeno da se više od polovine stanovnika zemlje protivi povećanju javne potrošnje za odbranu na dva odsto BDP-a.

Prema studiji, 55 odsto stanovništva odbija vladin predlog da se budžet za odbranu dovede na nivo koji je prethodno odredio NATO.

Od početka ruske specijalne operacije, SAD i njihovi saveznici u Severnoatlantskoj alijansi isporučili su Oružanim snagama Ukrajine vojnu opremu vrednu milijarde dolara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter