Izvor: Kurir
19.02.2024 u 08:39
0

RUSKI MAČ SE NA DRUGOM MESTU ZARIO U UKRAJINSKO MESO! KAKAV ŠOK ZA UKRAJINCE – RUSI PROBILI još jednu LINIJU FRONTA – evo i gde

Pripadnici ruskih snaga probili su liniju fronta u Zaporožju i ušli u Rabotino!

Mnogi ruski vojni kanali na Telegramu navode da se borbe već vode na periferiji sela dok ukrajinski izvori za sada nisu potvrdili takve informacije.

– Oružane snage Rusije napredovale su kilometar u pravcu Rabotina i povratile kontrolu nad delom položaja koje je neprijatelj zauzeo tokom ofanzive u leto 2023. godine. Trenutno se vode borbe na zapadnoj periferiji sela – navodi ruski vojni bloger Ribar.

ŽELIMO DA RUSIJA GORI, ZATO ĆEMO DATI SVU ARTILJERIJU UKRAJINI! DANSKA PREMIJERKA pozvala na UNIŠTENJE RUSA i dala jezivo obećanje

– Potvrđeno je napredovanje u oblasti sela. Borbe se vode na periferiji. Samo selo je i dalje pod kontrolom neprijatelja – navodi ruski vojni ekspert Boris Rožin na svom kanalu na Telegramu.

Rusi su prema navodima vojnih blogera pokrenuli ofanzivu na širokom frontu u subotu uz pomoć artiljerije i Solncepekova nakon čega su oklopne grupe krenule u juriš. Motorizovani puk 71. brigade navodno je došao do Rabotina iz pravca zapada.

Oružane snage Ukrajine su u subotu potvrdile da su Rusi prešli u ofanzivu na sektoru Zaporožja.

Glavni štab Oružanih snaga Ukrajine nedavno je upozorio da ruska vojska sprema napad na Rabotino i da su Rusi na tom delu fronta koncentrisali više vojnika nego kod Avdijivke u oblasti Donjecka.

– Grupa koja se koncentrisala u pravcu Orehovskog u poslednjih nekoliko dana ili nedelja je brojnija po ljudstvu od grupe koja je uključena u pravcu Avdijivke. Očigledno nisu došli u šetnju – upozorio je pre nekoliko dana portparol grupe Oružanih snaga Ukrajine u Tavriji Dmitrij Lihovi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter