Izvor: BSC Happy/Kurir
23.07.2023 u 09:11
0

RUSKI MILIONER PRONAĐEN MRTAV U APARTMANU U MOSKVI: Smrt poznatog oligarha Kudrjakova odjeknula širom Rusije

Prema preliminarnim podacima uzrok smrti biznismena je onkološka bolest

Ruski milioner Igor Kudrjakov (64) pronađen je mrtav u svom stanu u Moskvi.

Kudrjakov je osnovao servis za dostavu hrane i druge robe u glavnom gradu Rusije. RBC piše da je kompaniju kasnije kupio proizvođač dijetetskih suplemenata VIP Group, a Кudrjakov je u sklopu posla zaradio 15 miliona dolara. Kasnije je radio kao prvi zamenik šefa odeljenja Državnog stambenog inspektorata Moskovske oblasti.

Lokalni mediji navode da na telu nije bilo tragova nasilja i da se dugo borio protiv raka.

– Igor Kudrjakov je pronađen mrtav u svom stanu na Kudrinskom trgu u Presnjenskom okrugu u Moskvi. Prema preliminarnim podacima uzrok smrti biznismena je onkološka bolest – navodi TASS.

Oligarh je prema navodima britanskog portala Sun poslednji u nizu prijatelja predsednika Rusije Vladimira Putina koji je umro ili nastradao od početka rata u Ukrajini.

Stručnjaci veruju da bi smrt najmanje 39 ljudi – od oligarha do naučnika – mogla da znači mračnu i krvavu ruku Kremlja. Mnogi su preminuli pod misterioznim okolnostima kao što su iznenadna „samoubistva“ i padovi sa prozora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter