Izvor: Alo.rs
10.02.2024 u 12:42
0

SAHRANA KRALJA ČARLSA ISPLANIRANA: Porodica sve organizovala još prošle godine

Kraljica Kamila juče je novinarima rekla da se kralj oseća dobro, a kraljevska porodica nije iznosila više detalja o zloćudnoj bolesti koja ga je snašla.

KAKO SE HRANILA KRALJICA ELIZABETA? Uz ovaj JELOVNIK je bila zdrava i vitalna i sa 96 godina!

Iako se porodica nada da će kralj pobediti karcinom, spremni su i na najgore, te je Čarlsova sahrana isplanirana do najsitnijeg detalja.

Sahrane su isplanirane bez obzira na godine kralja i zdravstveno stanje.

Operacija Menai Bridž je kodno ime za planove u vezi sa smrću kralja Čarlsa III. Naziv se odnosi na viseći most u Velsu. Plan uključuje objavu njegove smrti, period zvanične žalosti i detalje njegove državne sahrane. Planiranje kraljeve sahrane započelo je gotovo odmah nakon što je Čarls stupio na presto nakon smrti svoje majke i prethodnice, Elizabete II.

Za smrt princa Filipa, vojvode od Edinburga, kodno ime je bilo Operacija Fort Bridž, a za Kraljicu Elizabetu II – London Bridge is down. Budući da je Elizabeta II umrla u dvorcu Balmoral u Škotskoj, nakon njene smrti takođe je pokrenuta Operacija Unicorn.

Postoje posebni planovi i za sahrane svakog drugog člana kraljevske porodice, bez obzira na njihove godine i zdravstvena stanja.

Iako je mnogima bizarno, kraljevska porodica Velike Britanije, kao i većine ostalih monarhija, sledi stroge protokole. Sahrane su isplanirane do detalja budući da su to veliki državni događaji koje bi bilo nemoguće isplanirati nakon smrti monarha.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter