Izvor: Informer
12.12.2023 u 13:14
0

SAMLEĆEMO IH KAO MAŠINA ZA MESO: KLIČKO I ZELENSKI SE „KOLJU“ DOK RUSI JURIŠAJU BOGA NE MOLE! Pukla UKRAJINSKA LINIJA kod ZAPOROŽJA!

Posle izjave Klička gori Ukrajina!

U svetlu najnovijih događaja u Ukrajini, gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko izneo je oštru kritiku na račun predsednika Volodimira Zelenskog, nagoveštavajući znatan sukob unutar ukrajinskog političkog vrha. U intervjuu za švajcarski portal „20 minuten“, Kličko je govorio o Zelenskom u kontekstu pada njegove popularnosti i grešaka u vođenju države.

Kličko je izrazio podršku stavovima glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog, koji je u intervjuu za „Ekonomist“ priznao da Ukrajina nije u poziciji da ostvari značajan napredak u tekućem konfliktu. Ovaj stav direktno suprotstavlja Klička i Zalužnog predsedniku Zelenskom, čija je administracija pokušala da minimalizuje percepciju o zastoju na frontu.

Ove izjave sugerišu da je sukob između Klička i Zelenskog dostigao kulminaciju, s obzirom na to da Kličko javno izaziva predsednikove političke i strateške odluke. Ova dinamika mogla bi značajno da utiče na unutrašnje stanje u Ukrajini i na budućnost Zelenskog kao predsednika, u vreme kada se zemlja suočava sa brojnim izazovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter