Izvor: sputniknews.com
15.05.2022 u 16:35
0

ŠEFU UKRAJINSKE DIPLOMATIJE MIR NIJE PRIORITET: Moj zadatak je da što više oružja stigne u Ukrajinu i da se pooštre sankcije protiv Rusije

Šef ukrajinske diplomatije Dmitrij Kuleba smatra da je njegov zadatak da dopremi što više oružja u Ukrajinu i doprinese da se što više pooštre sankcije protiv Rusije.

„Moj zadatak je da u Ukrajinu dopremim što više oružja, da iniciram što više sankcija protiv Rusije i pomognem Ukrajincima koji su morali da pobegnu u inostranstvo“, rekao je Kuleba u intervjuu nemačkom „Bildu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U UKRAJINI VLADA NOVA EPIDEMIJA: Uvoze se luksuzni automobili pod maskom pomoći

Govoreći o šansama da se postigne sporazum o prekidu vatre sa Rusijom, on je istakao da ne vidi ništa loše u primirju, ako ono bude prvi korak ka rešenju koje će dovesti do oslobađanja ukrajinske teritorije“.

„Nećemo dozvoliti odvajanje dela teritorije (Ukrajine). Spremni smo za diplomatiju, ali nećemo dozvoliti da ona produži našu agoniju i samo odloži narednu fazu rata“, rekao je diplomata.

Kuleba je izrazio žaljenje što je nemački kancelar Olaf Šolc malo vremena posvetio razgovoru sa njim tokom posete Berlinu.

„Cenim gestove. Ali, istovremeno moram da podsetim da predsednik Zelenski organizovao zvanični sastanak za ministarku inostranih poslova Nemačke Analenu Berbok“, rekao je Kuleba.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter