Izvor: BSC happy portal/Kurir.rs
01.11.2023 u 12:01
0

SIRENE RAZARAJU ZVUČNI ZID, RUSI RAZGOROPAĐENO U NAPAD: Krećete na KRIMSKI MOST? Ovo je vaš KRAJ – „smrtna presuda zove“

Ruske vlasti su danas proglasile uzbunu na vazdušni napad u krimskoj luci Sevastopolj u očekivanju novih napada iz Ukrajine.

KRIMSKI MOST OBAVIJEN GUSTIM DIMOM: Rusija na nogama, dejstvuje PVO (FOTO)

Al Džazira prenosi da su se rano jutros tu oglasile sirene za vazdušnu opasnost.

Navodi se da je obustavljen saobraćaj na Kerčkom mostu koji povezuje poluostrvo Krim sa Rusijom, a trenutno se ne obavlja ni pomorski saobraćaj.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak dimne zavese koja bi trebalo da most zaštiti od udara raketa Storm šedou koje je Velika Britanija isporučila Ukrajini.

Al Džazira navodi da je današnja uzbuna proglašena nakon serije ukrajinskih napada na Krim i oko njega tokom poslednjih nekoliko nedelja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter