Izvor: Kurir.rs
23.11.2023 u 09:15
0

SMRT ĆE ZAVLADATI KAO GROBLJANSKA ČESMA: Izrael objavio koju zemlju će razoriti kao Gazu!

Izraelski ministar i član ratnog kabineta Beni Ganc upozorio je militantnu grupu Hezbolah da „ono što se dešava“ na severu Gaze može da se dogodi i u južnom Libanu i Bejrutu.

RUPA NA PLAŽI PREPLAVLJENA KRVLJU I ZNOJEM: Jezivi snimak izraelske vojske, HAMASOVCI dižu ruke uvis – kao GOLI OTOK (VIDEO)

– Mi znamo kako da postupimo prema onima koji nas napadaju, kao i prema onima koji ih šalju – rekao je Ganc na konferenciji za medije, prenosi „Tajms of Izrael“.

Poručio je da nijedan napad na suverenitet Izraela neće ostati bez odgovora.

– Mi smo narod koji dugo pati i strpljivi smo. Izraelci su uspeli da izgrade državu i vojsku nakon što su preživeli Holokaust i ne razmišljamo ‘u danima, već u večnosti’ – rekao je Ganc.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter