Izvor: Tanjug/Blic.rs
16.08.2022 u 09:07
0

SNAŽNA EKSPLOZIJA NA KRIMU: Od jutros grme detonacije kod grada Džankoja! (VIDEO)

Više nepotvrđenih izveštaja i video snimaka eksplozija dolaze jutros sa okupiranih teritorija na ukrajinskom jugu i jugoistoku.

Ukrajinska tv stanica objavila je nepotvrđeni snimak eksplozije, navodno iz grada Džankoj na severu Krima. Ruske RIA Novosti takođe su izvestile da se zapalila trafostanica u tom gradu u utorak oko 6.00 ujutro.

Nekoliko eksplozija odjeknulo na Krimu, Rusi istražuju okolnosti!

Prema izveštajima lokalnih medija, zapalilo se i skladište municije u selu Majskoje, 25 kilometara jugoistočno od Džankoja. Ruski administrativni lider Krima Sergej Aksjonov rekao je da je hitno otišao u Majskoje da ispita eksploziju trafostanice. Uzrok je zasad nepoznat.

“Okolnosti incidenta se istražuju”, naveo je on inicijalno na “Telegramu”.

“Detonacija municije se dogodila na severu Krima”, rekao je on kasnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oko 2.000 stanovnika je evakuisano iz Majskog, saopštile su lokalne vlasti za RIA Novosti. Dva civila su lakše povređena, rekao je lider Krima Sergej Aksjonov.

Ruski zvaničnik je naveo da je „u nekadašnjem prostoru seoske farme gde je privremeno smešten vojni objekat došlo do detonacije municije“.

Savetnik ukrajinskog predsednika Anton Geraščenko objavio je na “Tviteru” navodni snimak eksplozija jutros na Krimu.

Rusko Ministarstvo odbrane je saopštilo da je usled požara u vojnom delu u blizini sela Majsko na Krimu došlo do detonacije municije u skladištu.

Kako se navodi, požar je izbio u skladištu municije, usled čega je došlo do detonacije municije, prenosi Interfaks.

„Prema informacijama sa mesta događaja, za sada nema ozbiljno povređenih“, navodi Ministarstvo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter