Izvor: 24sedam.rs
14.02.2024 u 23:43
0

ŠOKANTNA IZJAVA AMERIČKOG DRŽAVNOG TUŽIOCA: „Bajden mora biti smenjen“

Reagujući na Hurov izveštaj, Bajden je insistirao da nema potrebe za brigom zbog njegovog mentalnog i fizičkog zdravlja

Državni tužilac Zapadne Virdžinije Patrik Morisi pozvao je potpredsednicu SAD Kamalu Haris da proglasi američkog lidera Džozefa Bajdena fizički nesposobnim za poziciju koju obavlja.

Pošto je u prošlonedeljnom izveštaju specijalnog savetnika američkog Ministarstva pravde Roberta Hura 81-godišnji predsednik opisan kao „stariji čovek sa slabim pamćenjem“, Morisi je u pismu upućenom Harisovoj izneo predlog da se potpredsednica pozove na 25. amandman i preuzme poziciju u Beloj kući.

Dodao je da Hurov izveštaj jasno oslikava predsednika koji nije u stanju da obavlja svoj posao, te da njegov kognitivan pad brine Amerikance posebno u ovo vreme kada nacija ide iz krize u krizu i u zemlji i u inostranstvu.

„Potreban nam je predsednik koji je mentalno sposoban“, istakao je državni tužilac, napominjući da je samo u poslednjih nekoliko meseci Bajden u više navrata mešao svetske lidere i političare i da deluje da teško govori i o osnovnim pitanjima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter