Izvor: Alo
27.05.2024 u 07:30
0

SPAJIĆ: „Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici grada Budve“

Nosilac liste Pokreta Evropa sad na izborima u Budvi Predrag Zenović rekao je da su rezultati „takvi kakvi jesu“ i da su zadovoljni onim što su „dali ovom celom procesu“.

„Smatramo da smo pošli smo od jedne vizije grada Budve, da je važno da ta vizija živi. Daćemo sve od sebe da budemo konstruktivni u daljem političkom životu i dinamici grada Budve, bilo kao opozicija ili kao jedan od partnera buduće vlasti, insitirajući na onome što smo obećali građanima, a to su principi na kojim treba temeljiti vlast“, kazao je Zenović na pres konferenciji.

Prema podacima koje su objavili Demokrate i lista „Budva naš grad“, Pokret Evropa sad je na izborima osvojio samo dva mandata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter