Izvor: 24sedam
07.01.2024 u 17:38
0

SPASILA GA NOVOG BLAMA: Uzela Bajdena za ruku i odvela sa bine (VIDEO)

Korisnici Iksa ismevali su predsednika SAD Džoa Bajdena nakon što se na platformi pojavio snimak u kom prva dama Džil Bajden odvodi svog muža sa scene držeći ga za ruku. Ovo je snimljeno pošto je američki lider održao govor o godišnjici pobune 6. januara.

– Neko je to morao da uradi – dodala je saradnica urednika HotAir.com Karen Taunsend.

Zvanični nalog TownHall.com izrazio je olakšanje zbog prizora: „Hvala Bogu što je Džil Bajden tu da odvede Džoa sa scene“.

– UDARNA VEST – NOVI ARANŽMAN: Prva dama sada ispraća predsednika sa bine nakon njegovih komentara u Pensilvaniji. Predsednik Bajden se ranije mučio da nađe put sa scene. Problem je sada rešen. POGLEDAJTE – prokomentarisao je reporter Sajmon Ateba.

Takođe se pisalo da je Bajden izgledao zbunjeno kasnije tog dana pošto je sleteo u Delaver da provede vikend sa svojom porodicom. RNC Research je podelio snimak u kom se vidi Bajden koji izgleda zbunjeno nekoliko trenutaka nakon što je napustio svoj predsednički helikopter.

– Posle dve nedelje odmora i 32-minutnog govora, Bajden se vratio u Delaver na odmor za vikend. Bio je VEOMA zbunjen prilikom sletanja – navodi se u okviru objave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter