Izvor: Kurir.rs
21.11.2020 u 13:17
0

SPECIJALCI UPALI U SKROVIŠTE I SPASILI DEČAKA: Oteo ga pre 52 dana i spremao mu pakao (VIDEO)

Dečak (7) u Rusiji spasen je 52 dana nakon otmice.

Naime, američki službenici naišli su na informaciju o dečaku Saveliju Rogovcevu na dark-vebu, podatke su dojavili Interpolu, a Interpol ruskim specijalcima.

Specijalci su tokom noći upali u skrovište gde je bio zatočeni dečak i brusilicom odvalili metalna vrata. Na snimku se vidi i kako specijalci drže muškarca koga su srušili na zemlju, a nakon toga ulaze u drugu prostoriju gde je bio oteti dečak.

PROČITAJTE JOŠ…

NOVE KORONA MERE ĆE BITI NA SNAZI OD UTORKA: Evo šta je na SPISKU!

METEOROLOZI NAJAVILI LEDENA JUTRA U SRBIJI: Stiže i kiša praćena snegom

MINISTAR ZDRAVLJA NAKON SASTANKA SA DIREKTORIMA KOVID BOLNICA ISTIČE: Od utorka nova pravila za vožnju u gradskom prevozu (VIDEO)

DR STEVANOVIĆ APELOVAO: Ne lečite se kod kuće, nećete uspeti

SELAKOVIĆ: Patrijarh Irinej sa Vučićem imao poseban odnos

Kako se navodi, oteo ga je 26-godišnji pedofil Dmitrij Kopilov. Njegova kuća udaljena je oko 14 kilometara od kuće dečaka odakle je nestao 28. septembra. Otet je kad se vraćao kući iz škole u ruskom selu Gorkim.

„Ovo je čudo i priča sa srećnim završetkom. Dečaku sada treba snažna psihološka pomoć. Moramo da radimo s detetom i potrebna mu je porodična ljubav“, rekao je regionalni dečji pravobranilac za decu Genadij Prokoričev dodavši kako je dečak u procesu intenzivne terapije.

Iz ruskog ministarstva unutrašnjih poslova rečeno je da su dojavu o dečaku dobili od stranih kolega putem Interpolovih kanala.

Policijski službenici navode kako je Kopilov zlostavljao dečaka, ali ga navodno nije silovao jer je za to, kako kažu, čekao određenu starosnu dob.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter