Izvor: happy
24.01.2024 u 16:04
3

SPREMITE SE ZA RAT SA RUSIJOM, MOBILIŠITE VOJNIKE: Nakon upozorenja usledila JEZIVA izjava

On je pozvao britanske vlasti da "mobilišu naciju" da se pripreme za rat sa Rusijom

Ljudi u Velikoj Britaniji treba da budu spremni da služe vojsku u slučaju rata sa Rusijom, upozorio je danas načelnik Generalštaba britanske vojske Patrik Sanders.

On je pozvao britanske vlasti da „mobilišu naciju“ da se pripreme za rat sa Rusijom, u govoru na Međunarodnoj izložbi oklopnih vozila u Londonu, preneo je briselski portal Politiko.

Iako ne podržava regrutaciju, Sanders je naglasio potrebu za „promenom“ u stavu britanske javnosti kako bi bila mentalno spremna za vojni sukob sa Rusijom.

Sandersov govor je usledio nakon što su prethodno drugi zapadni vojni lideri i najviši odbrambeni zvaničnici „upozorili na rizik od velikog rata između Moskve i NATO-a“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SPREMITE SE ZA RAT SA RUSIJOM, MOBILIŠITE VOJNIKE: Nakon upozorenja usledila JEZIVA izjava”

  1. Koji je ovo idiot, ovaj Patrik. Ako Ruska drzava bude dovedena u opasnost vi Velika Britanija cete prvi biti zbrisani sa zemaljske kugle. Amerikanci nece ni prstom mednuti kad Rusi bare par nuklearnih bombi na vas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter