Izvor: TANJUG
04.10.2022 u 10:07
0

ŠTETA ŠTO SE AGENT IZ SENKE RAZOTKRIO! Medvedev potkačio Maska: „Zaslužuje novi oficirski čin i to vanredno“

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se na Telegramu gde je šaljivo komentarisao stav američkog multimilijardera Ilon Mask o rešenju sukoba u Ukrajini.

MASK POZVAO ZELENSKOG DA IZBEGNE PRETNJU SVETU ZBOG SUKOBA SA RUSIJOM: „Masovna eskalacija rata naneće veliku štetu svima“

Medevedev je u svojoj objavi predložio u šali da se Masku dodeli „novi oficirski čin“ i rekao da je „šteta što se agent iz senke razotkrio“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Svaka čast za Maska! Zaslužuje novi oficirski čin i to vanredno. Šteta što se agent iz senke se razotkrio.Njegov sledeći tvit će verovatno biti nešto o tome da je Ukrajina veštački stvorena država – napisao je Medvedev u obajvi uz šaljive emotikone.

Osnivač kompanije Spejseks i suosnivač kompanije Tesla, američki multimilijarder Ilon Mask, na Tviteru je izneo predlog o tome kako da se zaustavi rat u Ukrajini.

Mask je naveo četiri tačke „ukrajinsko-ruskog mira“ i pozvao korisnike da izraze svoj stav prema nacrtu.

On je naveo da je potrebno ponoviti izbore u regionima koji su se izjasnili za pripajanje Rusiji, pod nadzorom Ujedinjenih nacija, pa ako narod izrazi volju da Rusije ode, tako treba i da bude.

Krim, kako je napisao, ostaje formalno deo Rusije, kao što je bio od 1783, odnosno do greške Nikite Hruščova.

Zatim, kako je naveo, vodosnabdevanje Krima je obezbeđeno, a Ukrajina ostaje neutralna.

Mask je pozvao korisnike Tvitera da glasaju za ovaj predlog.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter