Izvor: Happy BSC
19.05.2022 u 09:38
0

STIŽE NOVA GRUPA KADIROVIH ČEČENA: Nacisti neće pobeći od miliona patriota velike Rusije! VAŠE VREME JE PROŠLO! (VIDEO)

– Jedinstvo je naša snaga! – ovim rečima je sa Međunarodnog aerodroma Grozni poletela još jedna grupa dobrovoljaca, spremnih da se bore protiv banderovaca, nacista i šejtana na teritoriji Donbasa i Ukrajine, navodi se na Telegram nalogu lidera Čečenske Republike Ramzana Kadirova. 

KINA PRELOMILA I STALA UZ MOSKVU: Dosta nelegalnih sankcija i obojenih revolucija po svetu

Svakog od njih obučavali su najbolji instruktori Ruskog univerziteta specijalnih snaga u Gudermesu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NEĆEMO MIROVATI DOK NE DOBIJU ŠTA ZASLUŽUJU: Čečenski borci oslobodili naselje Južnoje, vijore se zastave „Ahmat sile“ (VIDEO)

– Borbeno raspoloženi borci su krenuli u zaštitu interesa naše velike Otadžbine. Na zov srca, svaki od vojnika krenuo je na trnovit borbeni put zasnovan na pravdi i saosećanju prema stanovništvu Donbasa, koje je osam godina bilo ugnjetavano od strane neljudi iz bandi Ukrajine.  Neka svi znaju ko je u Ukrajini godinama umnožavao ideologiju fašizma i tlačio stanovništvo Donbasa, vaše vreme je prošlo. Bićete pozvani na odgovornost za sve zločine. Niko od razbojnika neće pobeći od stotina hiljada, a ako treba i miliona patriota velike Rusije, spremnih na prvi poziv da se bore za trijumf pravde – navodi se u objavi. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter