Izvor: Alo.rs
05.12.2023 u 17:39
0

STIŽE VELIKA OPASNOST IZ PRAVCA GAZE: Raketne sirene se oglasile širom Izraela

U ranim popodnevnim časovima ispaljena je raketa iz Gaze koja je direktno pogodila zgradu u gradu Aškelonu, usled čega su se oglasili alarmi.

Prema prvim izveštajima nema teže povređenih u udaru projektila, ali je nekoliko ljudi pretrpelo akutne napade anksioznosti.

Hitna pomoć je saopštila da su dve žene u 60-im godinama zadobile lake rane od gelera, dok je troje drugih, uključujući dvoje dece, pretrpelo akutne napade anksioznosti, ali su fizički nepovređeni.

IZAREL ŽESTOKO OPTUŽIO HAMAS: Evo zašto su TAOCI izgledali mirno i srećno, MILITANTI uradili JEZIVU stvar

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke službe su na licu mesta i tragaju za ljudima koji su eventualno zarobljeni u ruševinama.

Raketne sirene oglasile su se u nekoliko naselja na severu Izraela u blizini granice sa Libanom.

U centralnom Izraelu, uključujući Tel Aviv, oglašavaju se raketni alarmi zbog baražne vatre iz pravca Gaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter