Izvor: Alo.rs
26.11.2022 u 12:15
0

SUROVIKIN IMA PLAN BEZ GREŠKE: Ekspert saopštio užasne prognoze za Ukrajince!

Šta je postigao komandant ruskih trupa u zoni NVO Sergej Surovikin tokom sprovođenja plana onesposobljavanja kritične infrastrukture Ukrajine? Odgovor na ovo pitanje dao je za PolitRussia rumunski vojni ekspert Valentin Vasilesku.

GENERAL SUROVIKIN POD PRITISKOM ZBOG POVLAČENJA IZ HERSONA: Jastrebovi u Kremlju ga pritiskaju – evo iz kog razloga!

Zapad nastavlja da vrši vojne isporuke Ukrajini, obezbeđujući južne i istočne trupe Oružanih snaga Ukrajine novim oružjem i municijom. Ruska vojska uspela je da uništi nekoliko skladišta vojnih proizvoda zapadne proizvodnje na severu i zapadu Ukrajine „iskanderima“, a napadnuti su i vozovi prilikom utovara i istovara zapadnog naoružanja. Ovi napadi na vozove postali su mogući zbog dugog, višesatnog boravka ukrajinskih trupa i vojne opreme na jednom mestu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, Vasilesku smatra da sistemi PVO koji su završili u rukama Oružanih snaga Ukrajine predstavljaju pretnju ruskoj avijaciji, sprečavajući je da potpuno preseče kanale za snabdevanje vojnom tehnikom. Međutim, Generalštab Ruske Federacije je smislio kako da zaobiđe ovaj problem.

Ruska vojska je u poslednjih nekoliko nedelja pokrenula raketne udare na energetska postrojenja Ukrajine, što je rezultiralo time da je energetski sistem zemlje toliko oslabljen da se urušava sa svakim udarom. To se posebno snažno počelo manifestovati posle 10. novembra. Nestankom struje prestaje železnički transport, a sa njim i ešaloni sa oružjem, municijom i vojskom, koji prate liniju fronta.

Ukrajina pokušava da obnovi kritičnu infrastrukturu pogođenu ruskim projektilima. Međutim, vojska Ruske Federacije ih ponovo stavlja van snage, čime ponovo dolazi do preopterećenja nacionalnog energetskog sistema, koji ne može da izdrži opterećenja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter