Izvor: Tanjug
10.07.2023 u 22:05
1

OGLASIO SE STOLTENBERG I OBJAVIO NAJNOVIJE VESTI: Turska ODOBRILA ulazak Švedske u NATO

Turska odobrila ulazak Švedske u NATO.

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg saopštio je danas da će početi proces ratifikacije švedske aplikacije za članstvo u Alijansi.

„Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je jasno stavio do znanja da je Turska spremna da ratifikuje članstvo Švedske“, rekao je Stoltenberg na konferenciji za novinare.

On je dodao da je Švedska promenila svoj ustav i pojačala mere protiv terorizma.

DOK ŠVEĐANI PALE KURAN NA BAJRAM, TURSKOJ DAT ULTIMATUM: ŠVEDSKA mora u NATO

„Sa Švedskom kao članicom, ovo je istorijski korak kojim NATO postaje jači i sigurniji“, poručio je Stoltenberg, dodavši da je Mađarska jasno poručila da neće biti poslednja koja će ratifikovati članstvo Švedske.

Švedska će tako postati 32. članica Alijanse.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASIO SE STOLTENBERG I OBJAVIO NAJNOVIJE VESTI: Turska ODOBRILA ulazak Švedske u NATO”

  1. Neverovatno glup narod koji podrzava Svedsko rukovodstvo , sada cete imati rat i na svojoj teritoriji a mogli ste ga izbeci , da je narod makar sada pametan neka prvo stavi svoje politicare koji su ih uvode u rat na mete Rusima .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter