Izvor: Happy BSC
24.02.2024 u 13:11
0

SVIREPO UBIJENE TRI ŽENE U BORDELU! Izbodene nožem u petak uveče

Tri ubistva u bordelu u Beču

U bečkom bordelu u 20. okrugu, tri žene su pronađene mrtve od uboda nožem, što je izazvalo šok i uznemirenje u austrijskoj prestonici. Muškarac star 27 godina je uhapšen nedugo nakon ovog zločina, saopštio je portparol bečke policije.

Istraga u toku

Portparol je istakao da je istraga u toku, te da za sada nema više informacija o ovim tragičnim ubistvima koja su se dogodila u petak uveče. Bordel u kojem su pronađena tela nalazi se u 20. bečkom okrugu, koji se smatra jednim od najsiromašnijih u Beču.

Uzastopna tragedija

Nedugo pre ovog strašnog događaja, austrijska policija je pronašla beživotna tela majke (51) i ćerke (13) u stanu u Beču. Prema informacijama, povrede pronađene na njihovim telima ukazuju na to da su bile ubijene.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana, pronađeno je unakaženo telo muškarca u jednom stanu, bez prstiju, a austrijska policija sumnja da je reč o srpskom državljaninu.

Ove nesrećne okolnosti su potresle zajednicu i izazvale ozbiljnu zabrinutost među građanima Beča. Policija nastavlja sa istragom kako bi utvrdila sve okolnosti ovih tragičnih događaja i privede počinioce pravdi.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:
Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.

Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter