Izvor: BSC Happy
11.03.2023 u 09:28
0

TALAČKA KRIZA U NEMAČKOJ: Policajci u brzoj akciji spasavanja

Nemačka policija saopštila je u petak da je uhapsila osumnjičenog muškarca nakon što je specijalna jedinica upala u apoteku u jugozapadnom gradu Кarlsrueu gde je više ljudi satima držano kao taoce.

Nekoliko eksplozija čulo se kada su policajci u taktičkoj opremi ušli u apoteku u centru grada nakon što su prvi put stigli na lice mesta oko 16.30 časova. U Nemačkoj se danima unazad dešavaju incidenti slične vrste.

„Specijalna jedinica je ušla u apoteku u 21:10; osumnjičeni muškarac je uhapšen“, saopštila je policija Кarlsruea na Tviteru.

MASAKR U HAMBURGU!: Sedmoro mrtvih među njima i nerođena beba

Policajci su obuzdali čoveka kojeg su izveli iz apoteke, pokrili mu glavu ćebetom i odveli ga u automobil.

Zgrada je u toku pretresa i izgleda da nije bilo povređenih, kako je navedeno.

Policija je ogradila centar grada Кarlsruea, gde je više plavih i sivih policijskih vozila sa trepćućim svetlima poređalo na ulice.

Saopšteno je da su dve osobe uzete kao taoci i da se traži otkup od jednocifrene sume od milion evra.

Portparol policije odbio je da komentariše navode.

Ranije su nemačke foto novine objavile da je policija u kontaktu sa navodnim otmičarem.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter