Izvor: Kurir.rs
14.12.2023 u 16:33
0

TINEJDŽER UPAO U POLICIJSKU STANICU I PRIZNAO UBISTVA: „Osećao sam želju da ubijam“

Policajce u jednoj policijskoj stanici u Beču nedavno je iznenadio 17-godišnji mladić koji je ušetao u policijsku stanicu i priznao da je ubio beskućnike.

Ubistva dvojice beskućnika, koje je mladić (17) priznao dogodila su se na leto, a izazvala su veliku pažnju u Austriji, ali i Nemačkoj. Jedna je beskućnica teško povređena. Tinejdžer je ušetao u policijsku stanicu u Beču i priznao sva tri dela, a navodno je zbog konzumiranja raznih droga bio psihički neuračunljiv.

Mladić je istražiteljima rekao kako nije imao poseban motiv za ubistva već je “jednostavno osećao želju za ubijanjem“.

„UMRLA JE, UMRLA JE“: Unuka plače za nastradalom bakom u staračkom domu na Zvezdari (VIDEO)

Dodao je kako njegova savest jednostavno više ne može da podnese zbog čega je došao sve da prizna i preda se.

Policija je 12. jula ove godine pronašla 56-godišnjeg beskućnika koji je izboden nožem na spavanju na klupi u parku na Donau-Trepelvegu u blizini Handelskaja.

Samo deset dana kasnije dogodio se još jedan napad nožem na beskućnicu u Venis Au Parku. Zahvaljujući brzoj reakciji prolaznika i hitne pomoći, 51-godišnjakinja je preživela napad. Treći se napad dogodio 9. avgusta na području Hernalser Girtel. Beskućnik (55) je izboden nožem takođe dok je spavao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter