Izvor: Blic.rs
07.10.2020 u 22:10
0

TRAMP SE VRATIO NA POSAO NAKON IZLASKA IZ BOLNICE

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp vratio se danas u Ovalnu sobu, iako je zaražen korona virusom, da bi ga popodne (po lokalnom vremenu) saradnici upoznali sa poslovnim obavezama koje ga čekaju, saopštila je Bela kuća.

Međutim, ostaje nejasno ko je od saradnika sa njim u Ovalnoj sobi, piše „Dejli mejl“.

Trampov lekar Šon Konli rekao je danas da je stanje američkog predsednika stabilno, da nije imao povišenu telesnu temperaturu prethodna četiri dana, kao i da nije imao simptome korona virusa u poslednja 24 sata.

OBAVEZNO PROČITAJTE

LOPOVI OD OVOGA BEŽE! Čudo od alarma i to za 2 EVRA (VIDEO)

ZAPANJUJUĆA ANALIZA NEMAČKOG VIRUSOLOGA Ne dramite, mi smo u trajnom talasu KORONE

A OD OČEVA – NIŠTA Evo kako pamet sa majki prelazi na decu

APSOLUTNI POBEDNICI! Za ovih pet znakova oktobar je ZLATNI MESEC

Tramp je hospitalizovan u petak, 2. oktobra, nakon što je bio pozitivan na testu za virus korona. On se u Belu kuću vratio u ponedeljak, 5. oktobra.

Podsetimo, do sada je 21 osoba iz predsednikovog okruženja, uključujući njega i njegovu suprugu Melaniju, tokom proteklih dana testirano pozitivno na korona virus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter