Izvor: kurir.rs
07.10.2020 u 21:26
0

ZAGLAVLJENA! STUDENTKINJU IZVLAČILI IZ VEŠ-MAŠINE! Dobila suludu ideju posle mnogo tekile, pa morala da pozove pomoć! (VIDEO)

Engleski vatrogasci morali su da krenu u bizarnu spasilačku misiju kada se studentkinja zaglavila u veš-mašini u zajedničkim prostorijama studentskog doma u gradu Halu.

Rozi Kol (21) tokom veselog druženja s kolegama pila je vino i tekilu. Očito pod uticajem alkohola, Rozi se odvažila da uđe u mašinu, misleći kako nema šanse da išta pođe po zlu.

Međutim, oko 23 sata uveče na mesto događaja morali su da dođu vatrogasci u pomoć jer je Rozi utvrdila da ne može da izađe iz veš-mašine. Spasilačka misija trajala je ukupno 20 minuta i u njoj su učestvovala tri vatrogasca.

OBAVEZNO PROČITAJTE

LOPOVI OD OVOGA BEŽE! Čudo od alarma i to za 2 EVRA (VIDEO)

ZAPANJUJUĆA ANALIZA NEMAČKOG VIRUSOLOGA Ne dramite, mi smo u trajnom talasu KORONE

A OD OČEVA – NIŠTA Evo kako pamet sa majki prelazi na decu

APSOLUTNI POBEDNICI! Za ovih pet znakova oktobar je ZLATNI MESEC

Sama Rozi je predložila da se pozovu vatrogasci jer “oni spasavaju mačke s drveća”, pa bi možda mogli “spasiti i studenkinju iz mašine”.

Dežurni operater u vatrogasnoj službi koji se javio na poziv prvo je mislio da je zaglavljeno dete.

Na kraju, Rozi je rekla da su vatrogasci bili “ljubazni i samo su se smejali”, a njena koleginica je snimila najzanimljivije trenutke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter