Izvor: BSC happy
25.11.2023 u 09:46
0

TUČA ZBOG JAKNE NA „CRNI PETAK“: Žene razdvajalo obezbeđenje (VIDEO)

"Crni petak" je mnogima sinonim za šoping godine i tad se kupuje i šta treba i šta ne treba, a često se dešava da se kupci, najčešće žene, potuku zbog komada odeće. Ne, ova priča ne dolazi iz Srbije, već iz Turske.

Na jednom snimku se vide kako se nekoliko žena otima oko jakne. Ironija je što je među njima bila i jedna baka. Gurale su se, vukle, a na kraju je jedna sa strane istrgla jaknu i odnela je.

@yarenkarakulak Zara da saç baş kavgaya gircek kadar düştü mü sizce ya 😧#zaraindirim #blackfriday #karacuma #zaraindirimi #indirimliürünler ♬ Sıfır Bir Jenerik – Esat Bargun

Na drugom snimku koji kruži društvenim mrežama, žene se tuku ispred prodavnice, dok ostali u šoku posmatraju šta se dešava. Moralo je i obezbeđenje da reaguje, kako bi ih razdvojili i smirili.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter