Izvor: Tanjug
01.09.2022 u 07:23
0

U SAD odobrene buster VAKCINE koje pokrivaju i podvarijante OMIKRON soja!

Američka Agencija za hranu i lekove (FDA) odobrila je upotrebu modifikovanih buster vakcina protiv kovida 19 kompanija „Moderna“ i „Fajzer/Bajontek“, koji obuhvataju i soj omikron.

OVA 4 SIMPTOMA VIŠE NIKO NE POVEZUJE SA VIRUSOM KORONA: Omikron ima samo svoja PRAVILA i nimalo nisu bezazlena!

Takozvane „bivalentne vakcine“ uključuju i osnovni soj koronavirusa, kao i podvarijante omikrona BA.4 i BA.5, koje su trenutno dominantne i lako se prenose.

Modernina vakcina odobrena je za starije od 18 godina, a Fajzerova za starije od 12, najmanje dva meseca posle primarne vakcinacije ili najskorijeg bustera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Savetodavni odbor američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) sastaće se danas, kako bi odlučio o preporukama za izmenjene bustere.

Američka vlada obezbedila je 105 miliona doza Fajzerove modifikovane vakcine i 66 miliona doza Modernine da bi sprečila najgore posledice verovatnog novog talasa zaraza, kako se đaci vraćaju u učionice, a ljudi provode više vremena u zatvorenom prostoru zbog hladnijeg vremena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter