Izvor: Alo.rs
08.12.2023 u 09:35
0

UBIJEN IZRAELSKI VOJNIK KOJI JE DRŽAN KAO TALAC: U napadu više ranjenih

Vojno krilo Hamasa, Brigade Al-Kasam, saopštilo je da je izraelski vojnik Saar Baruh (25) koji je držan kao talac, ubijen jutros u sukobu između pripadnika te palestinske militantne grupe i jedinice izraelskih specijalnih snaga koja je sprovodila operaciju spasavanja.

Brigade Al-Kasam su navele da je u tom sukobu ranjen i jedan broj pripadnika izraelskih snaga uključenih u operaciju, ne navodeći tačan broj.

Izraelske odbrambene snage (IDF) nisu odmah odgovorile na zahtev britanske agencije za komentar.

OSVETA IZRAELA ĆE BITI PAKLENA: Poginuo SIN IZRAELSKOG MINISTRA!

Izrael je krajem oktobra spasio jednog vojnika koga je Hamas držao u Pojasu Gaze kao taoca i saopštio da bi mogao da organizuje slične operacije da oslobodi preostale taoce, ako to bude moguće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter